Robert Picardo
Data urodzenia: 1953-10-27
Miejsce urodzenia: Filadelfia, Pensylwania, USA
Stan cywilny: żona Linda Pawlik (od 21.10.1984), 2 córki: Nicollette Arianna (ur. 14.03.1989), Gina Emira (ur. 03.11.1991)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.9
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Wayne Whittaker Jr. / Krasnoludek (gościnnie)
0.0 2011 Wayne Whittaker Jr. / Krasnoludek (gościnnie)
0.0 2011 Wayne Whittaker Jr. / Krasnoludek (gościnnie)
6.0 2011 Wayne Whittaker Jr. / Krasnoludek (gościnnie)
2.0 2009 Wayne Whittaker Jr. / Krasnoludek (gościnnie)
0.0 2009 Wayne Whittaker Jr. / Krasnoludek (gościnnie)
7.6
Gwiezdne Wrota: Wszechświat
Stargate Universe
2009 Wayne Whittaker Jr. / Krasnoludek (gościnnie)
7.7 2009 Clark Murray (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Jason Cooper (gościnnie)
8.1
Kobiecy Klub Zbrodni
Women's Murder Club
2007 Wayne Whittaker Jr. / Krasnoludek (gościnnie)
7.8 2007 Perseus (gościnnie)
8.2
Nie z tego świata
Supernatural
2005 Wayne Whittaker Jr. / Krasnoludek (gościnnie)
6.5
Mistrzowie horroru
Masters of Horror
2005 Wayne Whittaker Jr. / Krasnoludek (gościnnie)
7.3 2004 Szeryf Benson (gościnnie)
8.0
Gwiezdne Wrota: Atlantyda
Stargate: Atlantis
2004 Wayne Whittaker Jr. / Krasnoludek (gościnnie)
7.8 2003 Wayne Whittaker Jr. / Krasnoludek (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Wayne Whittaker Jr. / Krasnoludek (gościnnie)
7.9
Życie na fali
O.C., The
2003 Wayne Whittaker Jr. / Krasnoludek (gościnnie)
7.8
Martwa strefa
Dead Zone, The
2002 Wayne Whittaker Jr. / Krasnoludek (gościnnie)
7.6
Jordan
Crossing Jordan
2001 Wayne Whittaker Jr. / Krasnoludek (gościnnie)
7.2 2001 Edward Teague (gościnnie)
7.9
Gwiezdne wrota
Stargate SG-1
1997 Wayne Whittaker Jr. / Krasnoludek (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Wayne Whittaker Jr. / Krasnoludek (gościnnie)
6.5
Sabrina, nastoletnia czarownica
Sabrina, the Teenage Witch
1996 Wayne Whittaker Jr. / Krasnoludek (gościnnie)
7.5
Zdarzyło się jutro
Early Edition
1996 Wayne Whittaker Jr. / Krasnoludek (gościnnie)
8.1
Po tamtej stronie
Outer Limits, The
1995 Wayne Whittaker Jr. / Krasnoludek (gościnnie)
7.6 1995 Wayne Whittaker Jr. / Krasnoludek (gościnnie)
7.1
Przygoda na Dzikim Zachodzie
Adventures of Brisco County Jr., The
1993 Wayne Whittaker Jr. / Krasnoludek (gościnnie)
7.6
Star Trek: Stacja kosmiczna
Star Trek: Deep Space Nine
1993 Wayne Whittaker Jr. / Krasnoludek (gościnnie)
6.8 1993 Wayne Whittaker Jr. / Krasnoludek (gościnnie)
7.1 1991 Wayne Whittaker Jr. / Krasnoludek (gościnnie)
7.6 1991 Wayne Whittaker Jr. / Krasnoludek (gościnnie)
6.0
Pan Złota Rączka
Home Improvement
1991 Wayne Whittaker Jr. / Krasnoludek (gościnnie)
7.6
Opowieści z krypty
Tales from the Crypt
1989 Wayne Whittaker Jr. / Krasnoludek (gościnnie)
5.8 1988 Wayne Whittaker Jr. / Krasnoludek (gościnnie)
7.8
Cudowne lata
Wonder Years, The
1988 Wayne Whittaker Jr. / Krasnoludek (gościnnie)
8.0 1987 Wayne Whittaker Jr. / Krasnoludek (gościnnie)
5.7 1986 Wayne Whittaker Jr. / Krasnoludek (gościnnie)
7.1
Legenda
Legend
1985 Wayne Whittaker Jr. / Krasnoludek (gościnnie)
7.6
Złotka
Golden Girls, The
1985 Wayne Whittaker Jr. / Krasnoludek (gościnnie)
8.3 1983 Wayne Whittaker Jr. / Krasnoludek (gościnnie)
7.1
Hardcastle i McCormick
Hardcastle and McCormick
1983 Wayne Whittaker Jr. / Krasnoludek (gościnnie)
8.6 1982 Wayne Whittaker Jr. / Krasnoludek (gościnnie)
7.1 1982 Wayne Whittaker Jr. / Krasnoludek (gościnnie)
10.0 1979 Wayne Whittaker Jr. / Krasnoludek (gościnnie)
7.4 1978 Wayne Whittaker Jr. / Krasnoludek (gościnnie)
7.8 1976 Wayne Whittaker Jr. / Krasnoludek (gościnnie)
7.3 1973 Wayne Whittaker Jr. / Krasnoludek (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Robert Picardo filmy Robert Picardo najlepsze filmy Robert Picardo zdjęcia Robert Picardo galeria Robert Picardo biografia Robert Picardo nominacje Robert Picardo nagrody i wyróżnienia Robert Picardo filmografia Robert Picardo aktor Robert Picardo reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.