Robert Phalen
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.7 1986 Sędzia Lemuel Collins (gościnnie)
7.1 1984 Major Bell
7.2
Autostrada do nieba
Highway to Heaven
1984 Pete Briggs (gościnnie)
7.6 1982 Fagin (gościnnie)
7.3
Detektyw Remington Steele
Remington Steele
1982 Ambrose Blinn (gościnnie)
5.0 1981 Prokurator okręgowy
8.0 1981 Dr Wertzman (1982) (gościnnie)
7.1
Posterunek przy Hill Street
Hill Street Blues
1981 Pan Santos (gościnnie)
8.2 1980 Benny Petulsky (gościnnie)
7.3
Magnum
Magnum, P.I.
1980 Michaels (gościnnie)
6.6 1979 Arnold Jensen (gościnnie)
8.5 1979 Lipton (gościnnie)
7.3 1978 Dr Terence Wynn
7.4 1978 Asystent reżysera (gościnnie)
7.7 1977 (gościnnie)
6.8 1977 Agee (gościnnie)
7.7
Trzy dni kondora
Three Days of the Condor
1975 Newberry
7.4 1975 Jim Baker (gościnnie)
7.0 1975 (gościnnie)
6.8 1974 Will Dunning (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Robert Phalen filmy Robert Phalen najlepsze filmy Robert Phalen zdjęcia Robert Phalen galeria Robert Phalen biografia Robert Phalen nominacje Robert Phalen nagrody i wyróżnienia Robert Phalen filmografia Robert Phalen aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.