Robert Perkins
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.5 2003 Lyall (gościnnie)
0.0 2000 Kierowca ciężarówki(gościnnie)
7.5
Lekarze
Doctors
2000 Howard Slade (gościnnie)
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Robert Hall (gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Clyde Patchett (gościnnie)
6.0 1997 Trevor Barwick (gościnnie)
7.0 1993 Adam Weaver (gościnnie)
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Steve Keen (gościnnie)
7.6 1984 Sierżant Ray Steele (1993-1996)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Robert Perkins filmy Robert Perkins najlepsze filmy Robert Perkins zdjęcia Robert Perkins galeria Robert Perkins biografia Robert Perkins nominacje Robert Perkins nagrody i wyróżnienia Robert Perkins filmografia Robert Perkins aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.