Robert Patrick
Data urodzenia: 1958-11-05
Miejsce urodzenia: Marietta, Georgia, USA
Stan cywilny: żona Barbara Patrick (od 24.11.1990), 2 dzieci: córka Austin i syn Samuel

Biografia:
Aktor znany jest głównie ze swojej roli w "Terminatorze 2", gdzie zagrał T-1000. Można go było również zobaczyć w tak głośnych produkcjach jak "Oni", "Striptease", czy "Copland". Stał się popularny dzięki zagraniu w 8 i 9 sezonie serialu "Z Archiwum X", gdzie zagrał nowego partnera agentki Scully-Johna Doggetta.
8.3
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2013 Hibbs (gościnnie)
6.7 2013 Hibbs (gościnnie)
6.7 2013 Max Kennard
6.7 2013 Max Kennard
7.1 2012 Hibbs (gościnnie)
7.1
Dopóki piłka w grze
Trouble with the Curve
2012
7.1
Dopóki piłka w grze
Trouble with the Curve
2012 Vince
0.0 2011 Hibbs (gościnnie)
0.0 2011 Hibbs (gościnnie)
5.4 2010 Hibbs (gościnnie)
5.9 2010 Hibbs (gościnnie)
8.1 2009 Hibbs (gościnnie)
6.3
Człowiek, który gapił się na kozy
Men Who Stare at Goats, The
2009 Hibbs (gościnnie)
7.4
Czysta krew
True Blood
2008 Jackson Herveaux (gościnnie)
7.8 2007 Pułkownik James Keller (gościnnie)
7.9
Tożsamość szpiega
Burn Notice
2007 Hibbs (gościnnie)
8.1
Jednostka
Unit, The
2006 Hibbs (gościnnie)
7.9
Świry
Psych
2006 Hibbs (gościnnie)
8.0
Awatar: Legenda Aanga
Avatar: The Last Airbender
2005 Hibbs (gościnnie)
7.5
Zagubieni
Lost
2004 Hibbs (gościnnie)
8.0
Gwiezdne Wrota: Atlantyda
Stargate: Atlantis
2004 Hibbs (gościnnie)
7.5
Kaczor Dodgers
Duck Dodgers
2003 Hibbs (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Hibbs (gościnnie)
6.2
Rącze konie
All the Pretty Horses
2000 Hibbs (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 David Scatino (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Hibbs (gościnnie)
6.4
Oni
Faculty, The
1998 Hibbs (gościnnie)
4.2
Taktyczna napaść
Tactical Assault
1998 Hibbs (gościnnie)
5.8
Striptiz
Striptease
1996 Hibbs (gościnnie)
7.3
Prawdziwe przygody Jonny'ego Questa
Real Adventures of Jonny Quest, The
1996 Hibbs (gościnnie)
8.1
Po tamtej stronie
Outer Limits, The
1995 Hibbs (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 John Doggett
7.6
Terminator 2: Dzień sądu
Terminator 2: Judgment Day
1991 Hibbs (gościnnie)
7.6
Szklana pułapka 2
Die Hard 2
1990 Hibbs (gościnnie)
7.6
Opowieści z krypty
Tales from the Crypt
1989 Hibbs (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Robert Patrick filmy Robert Patrick najlepsze filmy Robert Patrick zdjęcia Robert Patrick galeria Robert Patrick biografia Robert Patrick nominacje Robert Patrick nagrody i wyróżnienia Robert Patrick filmografia Robert Patrick aktor Robert Patrick scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.