Robert Morgan
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Mężczyzna w samochodzie
3.0 2007 Malcolm Reynolds
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Mark Davies (gościnnie)
7.3
Łowcy skarbów
Relic Hunter
1999 Hauer (gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Julian Shepherd (gościnnie)
0.0 1995 'TNT' Thompson
5.0 1994 Warren Bowles
8.0 1994 Gordon (gościnnie)
3.6 1994 Donald Heinz / Frank Powell / Johnson (gościnnie)
10.0 1991 Andrew Hedley (gościnnie)
6.9
Uciekające zakonnice
Nuns on the Run
1990 Abbott
10.0 1984 Mate (gościnnie)
7.6 1984 Dano Owen / Eddie Banks / Peter Gough / Justin Morris / David Townsend
10.0 1978 Justin Bennett
8.7 1977 Philip Latimer (gościnnie)
8.2
Ja, Klaudiusz
I, Claudius
1976 Młody Kaligula
7.0 1961 Frank Peebles (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Robert Morgan filmy Robert Morgan najlepsze filmy Robert Morgan zdjęcia Robert Morgan galeria Robert Morgan biografia Robert Morgan nominacje Robert Morgan nagrody i wyróżnienia Robert Morgan filmografia Robert Morgan aktor Robert Morgan reżyser Robert Morgan scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.