Robert Mill
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 1979 Brewster (gościnnie)
8.7 1977 Fitch (gościnnie)
0.0 1976 Pułkownik Sibley(gościnnie)
8.1 1976 Kurator (gościnnie)
6.5 1971 John Frazer (gościnnie)
0.0 1968 (gościnnie)
5.7
Armia tatuśka
Dad's Army
1968 Kapitan Swan (gościnnie)
7.5
Oto jest głowa zdrajcy
Man for All Seasons, A
1966 Sługa(niewymieniony w czołówce)
0.0 1965 Henderson
10.0 1964 Adrian (gościnnie)
7.7
Rewolwer i melonik
Avengers, The
1961 Harry Dew (1961) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Robert Mill filmy Robert Mill najlepsze filmy Robert Mill zdjęcia Robert Mill galeria Robert Mill biografia Robert Mill nominacje Robert Mill nagrody i wyróżnienia Robert Mill filmografia Robert Mill aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.