Robert McCollum
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.2 2009 Mąż Minai (ang. głos) (gościnnie)
8.3
Czarny Lokaj
Kuro Shitsuji
2008 Vincent (ang. głos)
7.5
Bracia czarnej krwi
Black Blood Brothers
2006 (ang. głos)
8.0 2006 Yoshiki (ang. głos) (gościnnie)
7.3 2006 Yusuke Tozawa (ang. głos)
6.9 2006 Ralph Werec (ang. głos)
7.4
Brzoskwinia
Peach Girl
2005 Kazuya "Toji" Toujikamori (głos)
8.2 2004 Ryuuhei Suga (ang. głos)
7.3 2004 Liang (ang. głos)
8.4 2002 Detektyw Suemaru Wataya (ang) (głos)
7.8 2002 Bruno / Hors / Shades (ang.) (głos)
7.5 2001 Baki (ang. głos)
8.3 1999 Chaka (ang. głos)
7.7
Dragon Ball GT
Doragon bôru GT
1996 Goten (ang. głos)
8.3
Detektyw Conan
Meitantei Conan
1996 Nicholas (ang.) (głos)
7.7
Dragon Ball Z: Atak Smoka
Dragon Ball Z 13: Ryûken bakuhatsu!! Gokû ga yaraneba dare ga yaru
1995 Hirudegarn (ang. głos)
7.7
Dragon Ball Z: Brolly - Drugie Starcie
Dragon Ball Z 10: Kiken na futari! Sûpâ senshi wa nemurenai
1994 Maloja (ang. głos)
7.6 1992 Shinobu Sensui (ang. głos) (gościnnie

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Robert McCollum filmy Robert McCollum najlepsze filmy Robert McCollum zdjęcia Robert McCollum galeria Robert McCollum biografia Robert McCollum nominacje Robert McCollum nagrody i wyróżnienia Robert McCollum filmografia Robert McCollum aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.