Robert McBain
Data urodzenia: 1932-10-09
Miejsce urodzenia: 2004-04-24
Stan cywilny: Londyn, Anglia, Wielka Brytania

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
4.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 1992 James Stuart (gościnnie)
7.8
Co ludzie powiedzą?
Keeping Up Appearances
1990 Członek komitetu (gościnnie)
7.7 1990 Conrad Stipe (gościnnie)
5.0 1990 Doktor Thomas (gościnnie)
7.5
Rybka zwana Wandą
Fish Called Wanda, A
1988 Urzędnik hotelowy
0.0 1987 Major Whiffen
0.0 1986 (gościnnie)
0.0 1985 Andrew Norfolk (gościnnie)
5.0 1984 Dyrektor hotelu
7.4 1981 George Back (gościnnie)
7.2 1979 Kierowca karetki (gościnnie)
8.7 1977 Pan Lewis / Deville (gościnnie)
7.9
Hotel Zacisze
Fawlty Towers
1975 Pan Xerxes (1979) (gościnnie)
6.7 1971 Hamish Mathews (gościnnie)
0.0 1970 Wittering (gościnnie)
0.0 1969 Inspektor (gościnnie)
0.0 1966 Peak (gościnnie)
0.0 1966 Tony Packham (gościnnie)
8.6 1962 Reardon (1963) (gościnnie)
7.6 1955 John Ferris

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Robert McBain filmy Robert McBain najlepsze filmy Robert McBain zdjęcia Robert McBain galeria Robert McBain biografia Robert McBain nominacje Robert McBain nagrody i wyróżnienia Robert McBain filmografia Robert McBain aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.