Robert Madrid
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Jack
7.0 2000 Lopez (gościnnie)
6.6
Życie przede wszystkim
Strong Medicine
2000 Kierowca ciężarówki (gościnnie)
7.6 1999 Bałaganiarz (gościnnie)
5.9 1998 General (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Roadie nr 1 (gościnnie)
7.4 1997 Policjant (gościnnie)
7.6
Niebieski Pacyfik
Pacific Blue
1996 Sierżant Olmos (gościnnie)
0.0 1995 Zbuntowany porucznik (gościnnie)
0.0
DEA
1990 El Loco (gościnnie)
7.6 1984 Oficer Martinez (gościnnie)
7.7 1968 Kelner / Policjant

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Robert Madrid filmy Robert Madrid najlepsze filmy Robert Madrid zdjęcia Robert Madrid galeria Robert Madrid biografia Robert Madrid nominacje Robert Madrid nagrody i wyróżnienia Robert Madrid filmografia Robert Madrid aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.