Robert LuPone
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Dr Krueger (gościnnie)
6.2 2011 Dr Krueger (gościnnie)
7.3
Bananowy doktor
Royal Pains
2009 Dr Krueger (gościnnie)
7.7
Plotkara
Gossip Girl
2007 Dr Krueger (gościnnie)
8.3 2005 Dr Krueger (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Dr Krueger (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Dr Bruce Cusamano (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Dr Krueger (gościnnie)
7.6
Seks w wielkim mieście
Sex and the City
1998 Len Schnieder (gościnnie)
7.7
Martwi prezydenci
Dead Presidents
1995 Dr Krueger (gościnnie)
7.0 1995 Dr Krueger (gościnnie)
5.5
Rosyjska ruletka
High Stakes
1989 Dr Krueger (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Robert LuPone filmy Robert LuPone najlepsze filmy Robert LuPone zdjęcia Robert LuPone galeria Robert LuPone biografia Robert LuPone nominacje Robert LuPone nagrody i wyróżnienia Robert LuPone filmografia Robert LuPone aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.