Robert Lesser
Data urodzenia: 1938-05-28
Miejsce urodzenia: Los Angeles, Kalifornia, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.1
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Włóczęga (gościnnie)
6.4
I stanie się koniec
End of Days
1999 Włóczęga (gościnnie)
5.8
Relikt
Relic, The
1997 Włóczęga (gościnnie)
6.2
Braterskie porachunki
Steal Big, Steal Little
1995 Włóczęga (gościnnie)
7.0
Oskar
Oscar
1991 Włóczęga (gościnnie)
6.6 1991 Włóczęga (gościnnie)
7.9
Wojny narkotykowe - Camarena
Drug Wars: The Camarena Story
1990 Włóczęga (gościnnie)
7.6
Zagubiony w czasie
Quantum Leap
1989 Włóczęga (gościnnie)
7.7
Szklana pułapka
Die Hard
1988 Włóczęga (gościnnie)
6.8
W pogoni za śmiercią
Shoot to Kill
1988 Włóczęga (gościnnie)
6.8 1988 Włóczęga (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Włóczęga (gościnnie)
6.6
Duch II: Druga strona
Poltergeist II: The Other Side
1986 Włóczęga (gościnnie)
6.3 1986 Włóczęga (gościnnie)
5.7 1986 Włóczęga (gościnnie)
7.1 1982 Włóczęga (gościnnie)
7.6 1980 Włóczęga (gościnnie)
7.1
Aniołki Charliego
Charlie's Angels
1976 Włóczęga (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Robert Lesser filmy Robert Lesser najlepsze filmy Robert Lesser zdjęcia Robert Lesser galeria Robert Lesser biografia Robert Lesser nominacje Robert Lesser nagrody i wyróżnienia Robert Lesser filmografia Robert Lesser aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.