Robert Lang
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.0 2011
7.6
Saga rodu Forsyte'ów
Forsyte Saga, The
2002 Swithin
8.1
Nasz wspólny przyjaciel
Our Mutual Friend
1998 Pan Tremlow
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Woody Pope (gościnnie)
7.2
Cztery wesela i pogrzeb
Four Weddings and a Funeral
1994 Lord Hibbott - drugie wesele
6.9
Proces
Trial, The
1993 Wujek Józefa
0.0 1992 Sir Roland White
6.8 1992 Pułkownik Barber (gościnnie)
8.9 1991 Jonah, włóczęga
0.0 1991 Sir Timothy Semple
10.0 1990 Generał Halcutt-Hackett (gościnnie)
0.0 1989 John Barnabas(gościnnie)
0.0 1987 pan Osborne
5.5 1986 Lord Thickthorn (gościnnie)
7.0 1986
10.0 1984 Detektyw Wells (gościnnie)
0.0 1982 Harold Hanlan
7.2 1979 Arthur (gościnnie)
0.0 1977 Hrabia Corbucci(gościnnie)
8.1 1976 Felix Kane (gościnnie)
0.0 1974 De Bourges
0.0 1970 Michael Grant (gościnnie)
7.0 1968 Humphrey Turnbull
4.7 1955 Jacko (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Robert Lang filmy Robert Lang najlepsze filmy Robert Lang zdjęcia Robert Lang galeria Robert Lang biografia Robert Lang nominacje Robert Lang nagrody i wyróżnienia Robert Lang filmografia Robert Lang aktor Robert Lang reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.