Robert Jezek
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.8
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.4 2006 Policjant dokonujący aresztowania
5.5 2003 Volkar (gościnnie)
7.0
Formuła
51st State, The
2001 Priest
7.5
Zawodowcy
CI5: The New Professionals
1998 Dimitri (gościnnie)
7.4
Ukryty wymiar
Event Horizon
1997 Rescue Technician
5.0 1991 Pepík
7.3
Nasz człowiek w parlamencie
New Statesman, The
1987 Amerykanin (gościnnie)
6.0 1987 Pete Lennox (gościnnie)
7.6
Doktor Who
Doctor Who
1963 Sierżant Zbrigniev (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Robert Jezek filmy Robert Jezek najlepsze filmy Robert Jezek zdjęcia Robert Jezek galeria Robert Jezek biografia Robert Jezek nominacje Robert Jezek nagrody i wyróżnienia Robert Jezek filmografia Robert Jezek aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.