Robert Hirschfeld
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Sędzia Holzer (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Sędzia Holzer (gościnnie)
7.6 1984 Sędzia Holzer (gościnnie)
4.0 1983 Sędzia Holzer (gościnnie)
7.0
Cagney i Lacey
Cagney & Lacey
1982 Sędzia Holzer (gościnnie)
7.1
Posterunek przy Hill Street
Hill Street Blues
1981 Sędzia Holzer (gościnnie)
5.1
Więcej amerykańskiego graffiti
More American Graffiti
1979 Sędzia Holzer (gościnnie)
7.7
Ucieczka z Alcatraz
Escape from Alcatraz
1979 Sędzia Holzer (gościnnie)
6.8 1977 Sędzia Holzer (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Robert Hirschfeld filmy Robert Hirschfeld najlepsze filmy Robert Hirschfeld zdjęcia Robert Hirschfeld galeria Robert Hirschfeld biografia Robert Hirschfeld nominacje Robert Hirschfeld nagrody i wyróżnienia Robert Hirschfeld filmografia Robert Hirschfeld aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.