Robert Hanley
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.5 1987 (gościnnie)
7.0 1984 (gościnnie)
7.6 1984 Thomas Dellesandro (gościnnie)
7.1 1984 Jordan Young (gościnnie)
7.7
Drużyna "A"
A-Team, The
1983 Mel (gościnnie)
6.2 1982 Art Burnham (1983) (gościnnie)
6.8 1981 (gościnnie)
6.5
Szeregowiec Benjamin
Private Benjamin
1980 Arnie
7.7 1977 Bob (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Robert Hanley filmy Robert Hanley najlepsze filmy Robert Hanley zdjęcia Robert Hanley galeria Robert Hanley biografia Robert Hanley nominacje Robert Hanley nagrody i wyróżnienia Robert Hanley filmografia Robert Hanley aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.