Robert Haley
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.2 2010 Funkcjonariusz nowojorskiej policji
0.0 2010 Wallace
0.0 2009 Gliniarz
7.7 2009 Ochoniarz pałacowy (gościnnie) (niewy
10.0 2000 Doktor Kippler (gościnnie)
0.0 1997 Albert Walker (1999) (gościnnie)
8.9
Skazani na Shawshank
Shawshank Redemption, The
1994 Dyrektor budki z jedzeniem (1954)
10.0 1975 Ron Bacon (1978-80)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Robert Haley filmy Robert Haley najlepsze filmy Robert Haley zdjęcia Robert Haley galeria Robert Haley biografia Robert Haley nominacje Robert Haley nagrody i wyróżnienia Robert Haley filmografia Robert Haley aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.