Robert Guillaume
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.2 2011 Sonny Bridges (gościnnie)
10.0 2010 Sonny Bridges (gościnnie)
10.0 2005 Sonny Bridges (gościnnie)
8.5 2004 Sonny Bridges (gościnnie)
4.0 2004 Sonny Bridges (gościnnie)
7.3
8 prostych zasad
8 Simple Rules... for Dating My Teenage Daughter
2002 Sonny Bridges (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Sonny Bridges (gościnnie)
6.6
Redakcja sportowa
Sports Night
1998 Sonny Bridges (gościnnie)
7.3 1996 Sonny Bridges (gościnnie)
10.0 1996 Sonny Bridges (gościnnie)
10.0 1996 Sonny Bridges (gościnnie)
8.1 1996 Sonny Bridges (gościnnie)
7.6
Timon i Pumba
Timon and Pumbaa
1995 Sonny Bridges (gościnnie)
9.0 1995 Sonny Bridges (gościnnie)
8.1
Po tamtej stronie
Outer Limits, The
1995 Sonny Bridges (gościnnie)
7.1
Prawo Burke'a
Burke's Law
1994 Sonny Bridges (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Sonny Bridges (gościnnie)
7.5 1993 Sonny Bridges (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Sonny Bridges (gościnnie)
9.1 1992 Sonny Bridges (gościnnie)
0.0 1991 Sonny Bridges (gościnnie)
6.8
Wykonać wyrok
Death Warrant
1990 Sonny Bridges (gościnnie)
6.8
Kapitan Planeta
Captain Planet and the Planeteers
1990 Sonny Bridges (gościnnie)
7.6
Bajer z Bel-Air
Fresh Prince of Bel-Air, The
1990 Sonny Bridges (gościnnie)
5.6
Inny świat
Different World, A
1987 Sonny Bridges (gościnnie)
5.7 1986 Sonny Bridges (gościnnie)
7.7
Północ - Południe
North and South
1985 Sonny Bridges (gościnnie)
10.0 1983 Sonny Bridges (gościnnie)
6.3 1983 Sonny Bridges (gościnnie)
8.5 1979 Sonny Bridges (gościnnie)
6.5
Statek miłości
Love Boat, The
1977 Sonny Bridges (gościnnie)
7.0 1977 Sonny Bridges (gościnnie)
7.4 1975 Sonny Bridges (gościnnie)
7.6 1974 Sonny Bridges (gościnnie)
4.7 1971 Sonny Bridges (gościnnie)
6.7
Marcus Welby, lekarz medycyny
Marcus Welby, M.D.
1969 Sonny Bridges (gościnnie)
7.0 1968 Sonny Bridges (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Robert Guillaume filmy Robert Guillaume najlepsze filmy Robert Guillaume zdjęcia Robert Guillaume galeria Robert Guillaume biografia Robert Guillaume nominacje Robert Guillaume nagrody i wyróżnienia Robert Guillaume filmografia Robert Guillaume aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.