Robert Gossett
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2009 Pan Taylor (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Pan Taylor (gościnnie)
7.6
Jordan
Crossing Jordan
2001 Pan Taylor (gościnnie)
8.0 2001 Pan Taylor (gościnnie)
6.9
Tak, kochanie
Yes, Dear
2000 Pan Taylor (gościnnie)
7.6 1999 Pan Taylor (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Pan Taylor (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Pan Taylor (gościnnie)
8.8 1997 Pan Taylor (gościnnie)
8.4 1996 Pan Taylor (gościnnie)
7.1
Siódme niebo
7th Heaven
1996 Pan Taylor (gościnnie)
6.9
System
Net, The
1995 Pan Taylor (gościnnie)
0.0 1994 Pan Taylor (gościnnie)
7.1 1994 Pan Taylor (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Pan Taylor (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Pan Taylor (gościnnie)
7.6 1993 Pan Taylor (gościnnie)
7.4
Powrót Batmana
Batman Returns
1992 Pan Taylor (gościnnie)
6.1 1992 Pan Taylor (gościnnie)
6.7 1992 Pan Taylor (gościnnie)
6.2
Jedwabne pończoszki
Silk Stalkings
1991 Pan Taylor (gościnnie)
10.0 1990 Pan Taylor (gościnnie)
7.3 1990 Pan Taylor (gościnnie)
7.6
Zagubiony w czasie
Quantum Leap
1989 Pan Taylor (gościnnie)
5.7 1986 Pan Taylor (gościnnie)
7.5
Bill Cosby Show
Cosby Show, The
1984 Pan Taylor (gościnnie)
6.7
Zdrówko
Cheers
1982 Pan Taylor (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Robert Gossett filmy Robert Gossett najlepsze filmy Robert Gossett zdjęcia Robert Gossett galeria Robert Gossett biografia Robert Gossett nominacje Robert Gossett nagrody i wyróżnienia Robert Gossett filmografia Robert Gossett aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.