Robert Goodman
Data urodzenia: 1955-06-24
Miejsce urodzenia: Northampton, Anglia, Wielka Brytania

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
1.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Paul
6.4 1994 Strangler (gościnnie)
7.5
Rybka zwana Wandą
Fish Called Wanda, A
1988 Huligan(niewymieniony w czołówce)
6.0 1988 Cierpiący (1995)
7.4
Dempsey i Makepeace na tropie
Dempsey & Makepeace
1985 Policjant #1 (gościnnie)
8.8
Tak, panie Ministrze
Yes, Minister
1980 Kelner (gościnnie)
7.6
Doktor Who
Doctor Who
1963 Mandrel (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Robert Goodman filmy Robert Goodman najlepsze filmy Robert Goodman zdjęcia Robert Goodman galeria Robert Goodman biografia Robert Goodman nominacje Robert Goodman nagrody i wyróżnienia Robert Goodman filmografia Robert Goodman aktor Robert Goodman scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.