Robert Giggenbach
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 2010 Dr Leitel
0.0 2003 Walter Gussmann(gościnnie)
0.0 2002 Vittorio Bianci (gościnnie)
0.0 2002 (gościnnie)
0.0 2002 Ulrich Steininger
5.2 2001 (gościnnie)
0.0 1989 Günther
0.0 1987 Mężczyzna z dzieckiem w parku (gościnnie)
5.0 1981 Karl Liebeck (gościnnie)
7.0 1978 Kutsch (gościnnie)
7.8 1977 Georg Kalina (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Robert Giggenbach filmy Robert Giggenbach najlepsze filmy Robert Giggenbach zdjęcia Robert Giggenbach galeria Robert Giggenbach biografia Robert Giggenbach nominacje Robert Giggenbach nagrody i wyróżnienia Robert Giggenbach filmografia Robert Giggenbach aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.