Robert Funaro
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Eugene Pontecorvo (gościnnie)
0.0 2011 Eugene Pontecorvo (gościnnie)
0.0 2009 Eugene Pontecorvo (gościnnie)
7.7
Komisariat drugi
Unusuals, The
2009 Eugene Pontecorvo (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Eugene Pontecorvo (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Eugene Pontecorvo (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Eugene Pontecorvo (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Robert Funaro filmy Robert Funaro najlepsze filmy Robert Funaro zdjęcia Robert Funaro galeria Robert Funaro biografia Robert Funaro nominacje Robert Funaro nagrody i wyróżnienia Robert Funaro filmografia Robert Funaro aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.