Robert F. Simon
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 1978 J. Jonah Jameson
7.7 1977 Dziadek Wells (gościnnie)
7.1 1976 Pan Brady (gościnnie)
10.0 1975 Eben Wright (1975) (gościnnie)
8.1 1974 Dr Foreman (gościnnie)
7.9 1972 Generał brygady Maynard M. Mitchell (1973-1974)
10.0 1971 (gościnnie)
6.7 1969 (gościnnie)
6.5 1968 Vogel (gościnnie)
6.4 1968 Hugh Tilles (gościnnie)
7.7 1968 Doktor Westrum
10.0 1966 Pułkownik Beckman (gościnnie)
10.0 1965 Billy Clarke (gościnnie)
7.0 1964 Arthur MacAllister (gościnnie)
10.0 1964 (gościnnie)
7.8 1964 Wódz Blackfish (gościnnie)
4.7 1964 Prezydent (gościnnie)
8.8 1964 Frank Stevens (gościnnie)
8.0 1963 Sędzia Shaw (gościnnie)
5.5 1963 Kailey (gościnnie)
10.0 1963 Charles Kimberly (gościnnie)
10.0 1963 (gościnnie)
5.5 1962 Bill Gottlieb(gościnnie)
9.0 1962 John Burton (gościnnie)
6.2 1962 Ben Wainwright (1963) / Eric Larsen (1966) / Potter (1967) / Sam Burmeister (1968)
10.0 1961 Paul Kent (gościnnie)
10.0 1961 Jess Bailey (gościnnie)
10.0 1961 Wilson (gościnnie)
6.0 1961 Pułkownik (gościnnie)
7.0 1961 Dr Max White (gościnnie)
10.0 1960 (gościnnie)
8.0 1960 (gościnnie)
6.6 1960 Pan Pepperell (gościnnie)
5.9 1960 Pan Crawford (gościnnie)
7.8 1959 Junkin(gościnnie)
7.1
Operacja "Halka"
Operation Petticoat
1959 Kapitan J.B. Henderson
10.0 1959 Frank Keller (gościnnie)
10.0 1959 Sam Stoner (gościnnie)
10.0 1959 Bert Bigelow (gościnnie)
8.3
Nietykalni
Untouchables, The
1959 Szef policji Towers (gościnnie)
8.1
Strefa mroku
Twilight Zone, The
1959 Harvey (gościnnie)
7.4 1959 Len Keith (gościnnie)
10.0 1959 Ned Hogue (gościnnie)
7.0 1958 Zastępca szeryfa Ed Morgan
6.8 1958 Frank Harrison (gościnnie)
10.0 1958 Pan Harmon (gościnnie)
9.0 1958 Kapitan Ben Loomis (1959) (gościnnie)
6.0 1957 Jay Thorton / Scofield (gościnnie)
3.9 1957 Morgan Gibbs (gościnnie)
6.6
Nigdy nie mów do widzenia
Never Say Goodbye
1956 Dr Kenneth Evans
6.0 1956 Płk Greenlee (gościnnie)
5.6 1956 Brady / Gen. Strayer / Joe Green / Sam (gościnnie)
8.2
Złamana strzała
Broken Arrow
1956 Generał Everitt (gościnnie)
10.0 1955 Ben Slade (gościnnie)
9.8 1955 Chad Wilcox (1957) / Hub Lassiter (1959) (gościnnie)
7.4 1955 Ben Stancil (gościnnie)
8.3
Alfred Hitchcock Przedstawia
Alfred Hitchcock Presents
1955 Sierżant Halloran (gościnnie)
6.0 1955 Dan Carson (gościnnie)
7.5 1954 (gościnnie)
5.8 1954 (gościnnie)
8.7 1954 Zastępca szeryfa - Ed Morgan (gościnnie)
10.0 1954 Generał Elijah Carruthers (gościnnie)
10.0 1953 Wielebny Byron Sunderland (gościnnie)
7.0 1953 Kapitan Woods (gościnnie)
8.0 1948 (gościnnie)
6.0 1948 Tom (gościnnie)
6.6 1947 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Robert F. Simon filmy Robert F. Simon najlepsze filmy Robert F. Simon zdjęcia Robert F. Simon galeria Robert F. Simon biografia Robert F. Simon nominacje Robert F. Simon nagrody i wyróżnienia Robert F. Simon filmografia Robert F. Simon aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.