Robert Englund
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Dr Robert (gościnnie)
0.0 2011 Dr Robert (gościnnie)
0.0 2011 Dr Robert (gościnnie)
0.0 2011 Dr Robert (gościnnie)
0.0 2010 Dr Robert (gościnnie)
0.0 2010 Dr Robert (gościnnie)
0.0 2009 Dr Robert (gościnnie)
7.7 2009 Dr Robert (gościnnie)
7.8 2007 Dr Stanley Wheelwright (gościnnie)
7.1 2005 Dr Robert (gościnnie)
8.2
Nie z tego świata
Supernatural
2005 Dr Robert (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Ray Buxley (gościnnie)
6.5
Mistrzowie horroru
Masters of Horror
2005 Dr Robert (gościnnie)
6.4 2004 Dr Robert (gościnnie)
6.3 2004 Dr Robert (gościnnie)
8.5 2004 Dr Robert (gościnnie)
7.4
Randka z gwiazdą
I'm with Her
2003 Dr Robert (gościnnie)
1.0 2003 Dr Robert (gościnnie)
9.6 2001 Dr Robert (gościnnie)
7.4
Liga Sprawiedliwych
Justice League
2001 Dr Robert (gościnnie)
8.7 1999 Dr Robert (gościnnie)
6.8
Postrzelone bliźniaki
Meet the Deedles
1998 Dr Robert (gościnnie)
6.5
Ulice strachu
Urban Legend
1998 Dr Robert (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Dr Robert (gościnnie)
8.9
Kolorowy dom
Hughleys, The
1998 Dr Robert (gościnnie)
5.3 1996 Dr Robert (gościnnie)
0.0 1995 Dr Robert (gościnnie)
7.7 1995 Dr Robert (gościnnie)
7.9 1995 Dr Robert (gościnnie)
7.9
Babilon 5
Babylon 5
1994 Dr Robert (gościnnie)
6.0
Strażnik Teksasu
Walker, Texas Ranger
1993 Dr Robert (gościnnie)
7.9 1992 Dr Robert (gościnnie)
6.5
Freddy nie żyje: Koniec koszmaru
Freddy's Dead: The Final Nightmare
1991 Dr Robert (gościnnie)
0.0 1990 Dr Robert (gościnnie)
8.0
Simpsonowie
The Simpsons
1989 Freddy Krueger (gościnnie) (głos)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Lucyfer (gościnnie)
7.7
Północ - Południe II
North and South, Book II
1986 Dr Robert (gościnnie)
2.0 1986 Dr Robert (gościnnie)
7.5 1985 Dr Robert (gościnnie)
7.5
V
1984 Dr Robert (gościnnie)
7.2
V: Decydująca bitwa
V: The Final Battle
1984 Dr Robert (gościnnie)
9.0 1984 Dr Robert (gościnnie)
7.6 1984 Dr Robert (gościnnie)
6.8 1983 Dr Robert (gościnnie)
0.0 1982 Dr Robert (gościnnie)
7.3
Nieustraszony
Knight Rider
1982 Dr Robert (gościnnie)
4.0 1981 Dr Robert (gościnnie)
8.0 1981 Dr Robert (gościnnie)
8.2 1980 Dr Robert (gościnnie)
5.0 1979 Dr Robert (gościnnie)
10.0 1979 Dr Robert (gościnnie)
10.0 1977 Dr Robert (gościnnie)
7.0 1977 Dr Robert (gościnnie)
6.0
Niedosyt
Stay Hungry
1976 Dr Robert (gościnnie)
6.7 1976 Dr Robert (gościnnie)
7.8 1976 Dr Robert (gościnnie)
7.1
Aniołki Charliego
Charlie's Angels
1976 Dr Robert (gościnnie)
8.1 1974 Dr Robert (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Robert Englund filmy Robert Englund najlepsze filmy Robert Englund zdjęcia Robert Englund galeria Robert Englund biografia Robert Englund nominacje Robert Englund nagrody i wyróżnienia Robert Englund filmografia Robert Englund aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.