Robert Emmet Lunney
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2009 Dziekan Wheeler (gościnnie)
7.0
Julie i Julia
Julie & Julia
2009 Dziekan Wheeler (gościnnie)
7.4
Szminka w wielkim mieście
Lipstick Jungle
2008 Dziekan Wheeler (gościnnie)
7.7
Plotkara
Gossip Girl
2007 Dziekan Wheeler (gościnnie)
8.2
Wyrok
Conviction
2006 Dziekan Wheeler (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Robert Emmet Lunney filmy Robert Emmet Lunney najlepsze filmy Robert Emmet Lunney zdjęcia Robert Emmet Lunney galeria Robert Emmet Lunney biografia Robert Emmet Lunney nominacje Robert Emmet Lunney nagrody i wyróżnienia Robert Emmet Lunney filmografia Robert Emmet Lunney aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.