Robert Duncan
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Skip Henderson
0.0 2009 Dziecko niewolnik
8.8 2003 Lionel Blackmore
7.8
Brygada ratunkowa
Third Watch
1999 John Bynum (gościnnie)
7.2
Nowe przygody Rodziny Addamsów
New Addams Family, The
1998 Jason Stark (gościnnie)
7.5
Pierwsza fala
First Wave
1998 Mabus
0.0 1997 (on sam)
7.9
Gwiezdne wrota
Stargate SG-1
1997 Melburn Jackson (gościnnie)
6.0 1997 Michael Oliver-Watts (gościnnie)
6.8 1996 Peter Holtz (gościnnie)
3.0 1993 (gościnnie)
5.0 1990 Ted / Fred Harrison (gościnnie)
6.0 1988 Brian Graves (gościnnie)
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Peter Taylor (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Robert Duncan filmy Robert Duncan najlepsze filmy Robert Duncan zdjęcia Robert Duncan galeria Robert Duncan biografia Robert Duncan nominacje Robert Duncan nagrody i wyróżnienia Robert Duncan filmografia Robert Duncan aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.