Robert Daws
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1997 Pan Pincher(gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Mike Spicer (gościnnie)
10.0 1994 Roger Dervish
6.8 1992 Doktor Gordon Omerod (gościnnie)
7.8 1991 Piggy Garstone
8.7 1990 Hildebrande 'Tuppy' Glossop (gościnnie)
0.0 1989 Mark (gościnnie)
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Simon Eastman (gościnnie)
7.9
Robin z Sherwood
Robin of Sherwood
1984 Hubert de Giscard (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Robert Daws filmy Robert Daws najlepsze filmy Robert Daws zdjęcia Robert Daws galeria Robert Daws biografia Robert Daws nominacje Robert Daws nagrody i wyróżnienia Robert Daws filmografia Robert Daws aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.