Robert Czebotar
Data urodzenia: 1969-05-18
Miejsce urodzenia: Rzeszów, Polska

Biografia:
W roku 1992 ukończył PWST w Warszawie. Za udział w przedstawieniu dyplomowym zdobył I nagrodę aktorską na Festiwalu Szkół Teatralnych w Łodzi. Aktor Teatru Polskiego w Warszawie, gościnnie występuje także w Teatrze Narodowym. Zajmuje się także komponowaniem muzyki do spektakli teatralnych oraz dubbingiem.
7.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.5 2011 Hubert Jelonek, sąsiad Wandy (gościnnie)
6.3 2010 Hubert Jelonek, sąsiad Wandy (gościnnie)
7.2 2010 Hubert Jelonek, sąsiad Wandy (gościnnie)
6.5 2010 Hubert Jelonek, sąsiad Wandy (gościnnie)
6.4 2009 Hubert Jelonek, sąsiad Wandy (gościnnie)
8.1 2008 Hubert Jelonek, sąsiad Wandy (gościnnie)
8.2
Kulisy II wojny światowej
World War Two - Behind Closed Doors
2008 Hubert Jelonek, sąsiad Wandy (gościnnie)
8.1
Pingwiny z Madagaskaru
The Penguins of Madagascar
2008 Ojciec Żarłoki (głos) (gościnnie)
6.3 2008 Hubert Jelonek, sąsiad Wandy (gościnnie)
7.9 2007 Hubert Jelonek, sąsiad Wandy (gościnnie)
4.5 2007 Hubert Jelonek, sąsiad Wandy (gościnnie)
7.7 2007 Hubert Jelonek, sąsiad Wandy (gościnnie)
5.1 2007 Hubert Jelonek, sąsiad Wandy (gościnnie)
5.6 2007 Hubert Jelonek, sąsiad Wandy (gościnnie)
4.4 2006 Hubert Jelonek, sąsiad Wandy (gościnnie)
4.5 2006 Hubert Jelonek, sąsiad Wandy (gościnnie)
7.0
Nie ma to jak hotel
Suite Life of Zack and Cody, The
2005 Hubert Jelonek, sąsiad Wandy (gościnnie)
3.5 2005 Hubert Jelonek, sąsiad Wandy (gościnnie)
8.8
Auschwitz. Naziści i "ostateczne rozwiązanie"
Auschwitz: The Nazis and the 'Final Solution'
2005 Hubert Jelonek, sąsiad Wandy (gościnnie)
5.3 2005 Hubert Jelonek, sąsiad Wandy (gościnnie)
4.8 2003 Hubert Jelonek, sąsiad Wandy (gościnnie)
7.2 2003 Hubert Jelonek, sąsiad Wandy (gościnnie)
7.3
Co nowego u Scooby'ego?
What's New Scooby-Doo?
2002 Hubert Jelonek, sąsiad Wandy (gościnnie)
7.2 2001 Hubert Jelonek, sąsiad Wandy (gościnnie)
4.7 2001 Hubert Jelonek, sąsiad Wandy (gościnnie)
6.8 1999 Hubert Jelonek, sąsiad Wandy (gościnnie)
3.6 1999 Hubert Jelonek, sąsiad Wandy (gościnnie)
7.0 1998 Hubert Jelonek, sąsiad Wandy (gościnnie)
6.9 1998 Hubert Jelonek, sąsiad Wandy (gościnnie)
7.1
Eerie, Indiana: Inny Wymiar
Eerie, Indiana: The Other Dimension
1998 Hubert Jelonek, sąsiad Wandy (gościnnie)
6.3
Atomówki
Powerpuff Girls, The
1998 Hubert Jelonek, sąsiad Wandy (gościnnie)
7.4 1997 Hubert Jelonek, sąsiad Wandy (gościnnie)
6.5 1997 Hubert Jelonek, sąsiad Wandy (gościnnie)
7.2
Przygody Pytalskich
Why Why? Family, The
1996 Hubert Jelonek, sąsiad Wandy (gościnnie)
7.4 1995 Hubert Jelonek, sąsiad Wandy (gościnnie)
6.5 1995 Hubert Jelonek, sąsiad Wandy (gościnnie)
7.1
Maska
Mask, The
1995 Hubert Jelonek, sąsiad Wandy (gościnnie)
4.9 1993 Hubert Jelonek, sąsiad Wandy (gościnnie)
7.6 1992 Hubert Jelonek, sąsiad Wandy (gościnnie)
6.8
W 80 marzeń dookoła świata
Around the World in Eighty Dreams
1992 Hubert Jelonek, sąsiad Wandy (gościnnie)
8.3
Zwariowane Melodie
Merrie Melodies: Starring Bugs Bunny and Friends
1990 Hubert Jelonek, sąsiad Wandy (gościnnie)
6.8
Kapitan Planeta
Captain Planet and the Planeteers
1990 Hubert Jelonek, sąsiad Wandy (gościnnie)
7.8
Dom
1980 Hubert Jelonek, sąsiad Wandy (gościnnie)
7.4
Przygody Pinokia
Kashi no ki Mokku
1972 Hubert Jelonek, sąsiad Wandy (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Robert Czebotar filmy Robert Czebotar najlepsze filmy Robert Czebotar zdjęcia Robert Czebotar galeria Robert Czebotar biografia Robert Czebotar nominacje Robert Czebotar nagrody i wyróżnienia Robert Czebotar filmografia Robert Czebotar aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.