Robert Costanzo
Data urodzenia: 1927-07-30
Miejsce urodzenia: Nowy Jork, Nowy Jork, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Joey Tribbiani Sr (gościnnie)
7.8
Niepokonany 3: Odkupienie
Undisputed III: Redemption
2010 Joey Tribbiani Sr (gościnnie)
0.0 2010 Joey Tribbiani Sr (gościnnie)
0.0 2010 Joey Tribbiani Sr (gościnnie)
0.0 2009 Joey Tribbiani Sr (gościnnie)
0.0 2009 Joey Tribbiani Sr (gościnnie)
7.7 2009 Sal Tenor (gościnnie)
7.3 2004 Frank Meadows (gościnnie)
7.3 2003 Joey Tribbiani Sr (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Joey Tribbiani Sr (gościnnie)
7.2
Bram i Alice
Bram and Alice
2002 Joey Tribbiani Sr (gościnnie)
6.8
Cafe Myszka
House of Mouse
2001 Joey Tribbiani Sr (gościnnie)
8.8 2001 Joey Tribbiani Sr (gościnnie)
8.5 2000 Joey Tribbiani Sr (gościnnie)
8.1 2000 Joey Tribbiani Sr (gościnnie)
5.6 2000 Joey Tribbiani Sr (gościnnie)
7.2
Czwarte piętro
4th Floor, The
1999 Joey Tribbiani Sr (gościnnie)
7.1 1999 Joey Tribbiani Sr (gościnnie)
7.2
Norman w tarapatach
Norm Show, The
1999 Joey Tribbiani Sr (gościnnie)
6.7 1999 Joey Tribbiani Sr (gościnnie)
9.5 1999 Joey Tribbiani Sr (gościnnie)
7.0 1999 Joey Tribbiani Sr (gościnnie)
2.5 1998 Joey Tribbiani Sr (gościnnie)
7.7
Will i Grace
Will & Grace
1998 Joey Tribbiani Sr (gościnnie)
7.4 1997 Joey Tribbiani Sr (gościnnie)
5.8 1996 Joey Tribbiani Sr (gościnnie)
7.5
Zdarzyło się jutro
Early Edition
1996 Joey Tribbiani Sr (gościnnie)
6.0 1995 Joey Tribbiani Sr (gościnnie)
10.0 1995 Joey Tribbiani Sr (gościnnie)
6.0
Małolat
North
1994 Joey Tribbiani Sr (gościnnie)
7.0
Córka Maharadży
Maharaja's Daughter, The
1994 Joey Tribbiani Sr (gościnnie)
7.9
Przyjaciele
Friends
1994 Joey Tribbiani Sr (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Joey Tribbiani Sr (gościnnie)
7.6 1993 Joey Tribbiani Sr (gościnnie)
6.9
Nowe przygody Supermana
Lois & Clark: The New Adventures of Superman
1993 Joey Tribbiani Sr (gościnnie)
7.3
Pomoc domowa
Nanny, The
1993 Joey Tribbiani Sr (gościnnie)
6.7
Obsesja namiętności
Unlawful Entry
1992 Joey Tribbiani Sr (gościnnie)
7.8 1992 Joey Tribbiani Sr (gościnnie)
6.8
Sułtani westernu
City Slickers
1991 Joey Tribbiani Sr (gościnnie)
8.7 1991 Joey Tribbiani Sr (gościnnie)
7.5 1991 Joey Tribbiani Sr (gościnnie)
10.0 1991 Joey Tribbiani Sr (gościnnie)
7.5 1991 Joey Tribbiani Sr (gościnnie)
7.6
Szklana pułapka 2
Die Hard 2
1990 Joey Tribbiani Sr (gościnnie)
6.6
Mistrzowie strachu
Masters of Menace, The
1990 Joey Tribbiani Sr (gościnnie)
5.4 1990 Joey Tribbiani Sr (gościnnie)
7.3 1990 Joey Tribbiani Sr (gościnnie)
7.6
Bajer z Bel-Air
Fresh Prince of Bel-Air, The
1990 Joey Tribbiani Sr (gościnnie)
7.0 1987 Joey Tribbiani Sr (gościnnie)
7.9
Star Trek: Następne pokolenie
Star Trek: The Next Generation
1987 Joey Tribbiani Sr (gościnnie)
5.4
To znowu Ty?
You Again?
1986 Joey Tribbiani Sr (gościnnie)
5.7 1986 Joey Tribbiani Sr (gościnnie)
7.6
Jastrząb Ulicy
Street Hawk
1985 Joey Tribbiani Sr (gościnnie)
6.9
Dzieciaki, kłopoty i my
Growing Pains
1985 Joey Tribbiani Sr (gościnnie)
7.7
Strefa mroku
Twilight Zone, The
1985 Joey Tribbiani Sr (gościnnie)
9.0 1984 Joey Tribbiani Sr (gościnnie)
7.0 1984 Joey Tribbiani Sr (gościnnie)
7.6 1984 Joey Tribbiani Sr (gościnnie)
7.7
Opowieści z ciemnej strony
Tales from the Darkside
1984 Joey Tribbiani Sr (gościnnie)
7.3 1984 Joey Tribbiani Sr (gościnnie)
7.2
Trybunał
Star Chamber, The
1983 Joey Tribbiani Sr (gościnnie)
0.0 1983 Joey Tribbiani Sr (gościnnie)
7.9 1982 Joey Tribbiani Sr (gościnnie)
7.1 1982 Joey Tribbiani Sr (gościnnie)
8.2 1982 Joey Tribbiani Sr (gościnnie)
8.3 1982 Joey Tribbiani Sr (gościnnie)
7.0
Cagney i Lacey
Cagney & Lacey
1982 Joey Tribbiani Sr (gościnnie)
0.0 1981 Joey Tribbiani Sr (gościnnie)
8.2 1981 Joey Tribbiani Sr (gościnnie)
7.1
Posterunek przy Hill Street
Hill Street Blues
1981 Joey Tribbiani Sr (gościnnie)
5.5
Grubas
Fatso
1980 Joey Tribbiani Sr (gościnnie)
7.3
Gorączka sobotniej nocy
Saturday Night Fever
1977 Joey Tribbiani Sr (gościnnie)
6.8 1977 Joey Tribbiani Sr (gościnnie)
7.0 1977 Joey Tribbiani Sr (gościnnie)
7.8 1976 Joey Tribbiani Sr (gościnnie)
7.8
Pieskie popołudnie
Dog Day Afternoon
1975 Joey Tribbiani Sr (gościnnie)
7.0 1975 Joey Tribbiani Sr (gościnnie)
8.5 1972 Joey Tribbiani Sr (gościnnie)
7.7 1968 Joey Tribbiani Sr (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Robert Costanzo filmy Robert Costanzo najlepsze filmy Robert Costanzo zdjęcia Robert Costanzo galeria Robert Costanzo biografia Robert Costanzo nominacje Robert Costanzo nagrody i wyróżnienia Robert Costanzo filmografia Robert Costanzo aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.