Robert Colbert
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.8 1993 Tony (gościnnie)
7.3
Skrzydła
Wings
1990 Deke Braverman (gościnnie)
5.7 1989 Cliff Odom (gościnnie)
4.3
Gorączka Nocy
In The Heat Of The Night
1988 Edgar Van Buren (gościnnie)
7.0 1984 (gościnnie)
4.0
Obcy z innej planety
Aliens From Another Planet
1982 Doug Phillips
7.3
Nieustraszony
Knight Rider
1982 Elton Mathews (gościnnie)
7.1 1976 William Steele (gościnnie)
4.6
Żar młodości
Young and the Restless, The
1973 Stuart Brooks
0.0 1972 Bessemer (gościnnie)
10.0 1971 Alan Bryce (gościnnie)
10.0 1969 Johnny Churchill (gościnnie)
9.0 1968 Bolgar (gościnnie)
6.4 1968 George Kalakua (gościnnie)
7.2 1967 Phil Graves / Vic Stanley / John Phillips / Carl Blake (gościnnie)
6.5 1966 Dr Douglas Phillips
6.6 1966 Harry Fife (gościnnie)
8.4 1965 Martin Bennett (gościnnie)
10.0 1964 Pułkownik Frank Bailey (gościnnie)
10.0 1963 Tom Bannister (gościnnie)
6.2 1962 Miles Kroeger (1962) (gościnnie)
10.0 1961 Egan (gościnnie)
10.0 1961 Matt Murdock (gościnnie)
6.0 1961 Fred Walton (gościnnie)
10.0 1960 Phil Lowell (gościnnie)
8.5 1960 Gary Dawson (gościnnie)
7.7 1959 Phil (gościnnie)
10.0 1959 Frank Lacey / Jack (gościnnie)
10.0 1959 Ross (gościnnie)
5.6 1959 Jim Symington (gościnnie)
7.4 1959 Ace (gościnnie)
6.8 1958 McHenry (gościnnie)
10.0 1958 (gościnnie)
10.0 1957 Ben Crain (gościnnie)
6.0 1957 Blake Dorty / Blane Wessels (gościnnie)
7.0 1957 Rossi (gościnnie)
7.5 1957 Brent Maverick (1961)
9.8 1955 Howie Burch (1960) (gościnnie)
6.5 1952 Yank Van Duzen (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Robert Colbert filmy Robert Colbert najlepsze filmy Robert Colbert zdjęcia Robert Colbert galeria Robert Colbert biografia Robert Colbert nominacje Robert Colbert nagrody i wyróżnienia Robert Colbert filmografia Robert Colbert aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.