Robert Clarke
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Właściciel muzeum figur woskowych (gościnnie)
6.3 2009 Właściciel muzeum figur woskowych (gościnnie)
7.6
Wyspa Harpera
Harper's Island
2009 Właściciel muzeum figur woskowych (gościnnie)
6.9
Brygada
Troop, The
2009 Właściciel muzeum figur woskowych (gościnnie)
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Oponent polityczny (gościnnie)
5.5
Nagi instynkt 2
Basic Instinct 2
2006 Właściciel muzeum figur woskowych (gościnnie)
7.7 2006 Właściciel muzeum figur woskowych (gościnnie)
7.9
Świry
Psych
2006 Właściciel muzeum figur woskowych (gościnnie)
8.2
Nie z tego świata
Supernatural
2005 Właściciel muzeum figur woskowych (gościnnie)
8.1
Dotyk zła
Touching Evil
2004 Właściciel muzeum figur woskowych (gościnnie)
0.0 2003 Właściciel muzeum figur woskowych (gościnnie)
8.0 2002 Właściciel muzeum figur woskowych (gościnnie)
7.3
Łowcy skarbów
Relic Hunter
1999 Właściciel muzeum figur woskowych (gościnnie)
6.3
Na tropie zbrodni
Da Vinci's Inquest
1998 Właściciel muzeum figur woskowych (gościnnie)
7.9
Gwiezdne wrota
Stargate SG-1
1997 Właściciel muzeum figur woskowych (gościnnie)
6.3 1983 Właściciel muzeum figur woskowych (gościnnie)
7.0 1982 Właściciel muzeum figur woskowych (gościnnie)
7.3
Nieustraszony
Knight Rider
1982 Właściciel muzeum figur woskowych (gościnnie)
8.0 1981 Właściciel muzeum figur woskowych (gościnnie)
6.8 1981 Właściciel muzeum figur woskowych (gościnnie)
6.6
Dynastia
Dynasty
1981 Właściciel muzeum figur woskowych (gościnnie)
7.7 1980 Właściciel muzeum figur woskowych (gościnnie)
7.2 1978 Właściciel muzeum figur woskowych (gościnnie)
10.0 1976 Właściciel muzeum figur woskowych (gościnnie)
10.0 1971 Właściciel muzeum figur woskowych (gościnnie)
6.7
Marcus Welby, lekarz medycyny
Marcus Welby, M.D.
1969 Właściciel muzeum figur woskowych (gościnnie)
6.9 1968 Właściciel muzeum figur woskowych (gościnnie)
9.0 1967 Właściciel muzeum figur woskowych (gościnnie)
10.0 1963 Właściciel muzeum figur woskowych (gościnnie)
10.0 1959 Właściciel muzeum figur woskowych (gościnnie)
5.6 1959 Właściciel muzeum figur woskowych (gościnnie)
6.8 1958 Właściciel muzeum figur woskowych (gościnnie)
6.0 1957 Właściciel muzeum figur woskowych (gościnnie)
8.1 1957 Właściciel muzeum figur woskowych (gościnnie)
0.0 1956 Właściciel muzeum figur woskowych (gościnnie)
9.8 1955 Właściciel muzeum figur woskowych (gościnnie)
5.5 1952 Właściciel muzeum figur woskowych (gościnnie)
10.0 1952 Właściciel muzeum figur woskowych (gościnnie)
10.0 1951 Właściciel muzeum figur woskowych (gościnnie)
9.5 1951 Właściciel muzeum figur woskowych (gościnnie)
8.5 1949 Właściciel muzeum figur woskowych (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Robert Clarke filmy Robert Clarke najlepsze filmy Robert Clarke zdjęcia Robert Clarke galeria Robert Clarke biografia Robert Clarke nominacje Robert Clarke nagrody i wyróżnienia Robert Clarke filmografia Robert Clarke aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.