Robert Cicchini
Data urodzenia: 1959
Miejsce urodzenia: Michigan, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
4.7
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.3 2010 Scott Tollman (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Nick Monaco (gościnnie)
7.9
Ślepa sprawiedliwość
Blind Justice
2005 Scott Tollman (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Ezra Krane (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Scott Tollman (gościnnie)
8.1
Dotyk zła
Touching Evil
2004 Scott Tollman (gościnnie)
7.3 2004 Felix Hester (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Scott Tollman (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Scott Tollman (gościnnie)
7.5
Lekarze marzeń
Presidio Med
2002 Scott Tollman (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Scott Tollman (gościnnie)
7.6
Jordan
Crossing Jordan
2001 Scott Tollman (gościnnie)
7.9
Sześć stóp pod ziemią
Six Feet Under
2001 Todd (gościnnie)
7.8
Obrońca
Guardian, The
2001 Scott Tollman (gościnnie)
6.1
Obserwator
Watcher, The
2000 Scott Tollman (gościnnie)
7.9
Kochane kłopoty
Gilmore Girls
2000 Scott Tollman (gościnnie)
6.6
Życie przede wszystkim
Strong Medicine
2000 Scott Tollman (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Steve Dasilva (2005) (gościnnie)
7.4
Głębia oceanu
Deep End of the Ocean, The
1999 Scott Tollman (gościnnie)
7.3
A życie kołem się toczy
Time of Your Life
1999 Scott Tollman (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Dr D'Alessio (gościnnie)
7.0 1999 Scott Tollman (gościnnie)
6.8
Adwokat
Civil Action, A
1998 Scott Tollman (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Scott Tollman (gościnnie)
6.9
Gliniarz z dżungli
Sentinel, The
1996 Scott Tollman (gościnnie)
7.6
Niebieski Pacyfik
Pacific Blue
1996 Scott Tollman (gościnnie)
6.4 1995 Scott Tollman (gościnnie)
7.9
Łobuzy Robina
Robin's Hoods
1994 Scott Tollman (gościnnie)
6.9
Szpital Dobrej Nadziei
Chicago Hope
1994 Scott Tollman (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Scott Tollman (gościnnie)
7.6 1993 Scott Tollman (gościnnie)
6.8 1991 Scott Tollman (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Robert Cicchini filmy Robert Cicchini najlepsze filmy Robert Cicchini zdjęcia Robert Cicchini galeria Robert Cicchini biografia Robert Cicchini nominacje Robert Cicchini nagrody i wyróżnienia Robert Cicchini filmografia Robert Cicchini aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.