Robert Baker
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Doktor Charles Percy (gościnnie)
0.0 2011 Doktor Charles Percy (gościnnie)
7.3
Agenci miłości
Valentine
2008 Doktor Charles Percy (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Doktor Charles Percy (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Doktor Charles Percy (gościnnie)
7.9 2003 Doktor Charles Percy (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Doktor Charles Percy (gościnnie)
7.9
Sześć stóp pod ziemią
Six Feet Under
2001 Ksiądz (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Virgil (2003) (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
7.0 1995 Doktor Charles Percy (gościnnie)
7.7
Droga smoka
Meng long guo jiang
1972 Doktor Charles Percy (gościnnie)
0.0

0 Doktor Charles Percy (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Robert Baker filmy Robert Baker najlepsze filmy Robert Baker zdjęcia Robert Baker galeria Robert Baker biografia Robert Baker nominacje Robert Baker nagrody i wyróżnienia Robert Baker filmografia Robert Baker aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.