Robert Ackerman
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 1991 Harry (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Harry (gościnnie)
5.7 1986 Harry (gościnnie)
7.5 1985 Harry (gościnnie)
7.2
Autostrada do nieba
Highway to Heaven
1984 Harry (gościnnie)
7.6 1982 Harry (gościnnie)
7.2 1978 Harry (gościnnie)
7.7 1977 Harry (gościnnie)
7.3
Domek na prerii
Little House on the Prairie
1974 Harry (gościnnie)
2.3 1972 Harry (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Robert Ackerman filmy Robert Ackerman najlepsze filmy Robert Ackerman zdjęcia Robert Ackerman galeria Robert Ackerman biografia Robert Ackerman nominacje Robert Ackerman nagrody i wyróżnienia Robert Ackerman filmografia Robert Ackerman aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.