Robbie Rist
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.9 2007 Choji Akimichi (ang. głos)
7.0 2003 Eido (ang. głos)
9.0 2003 Eido / różne głosy (ang.) (głos)
7.8 2002 Choji Akimichi (ang. głos)
8.2 1999 Itsuki "Iggy" Takeuchi (ang.) (głos)
7.3
Nieustraszony
Knight Rider
1982 Nick (gościnnie)
8.0 1981 Terry McDaniels (1981) (gościnnie)
5.8 1980 Dr Zee (1980)
6.2 1979 Nick (gościnnie)
8.5 1977 Iggie / Joey Trimble (głos)
7.2 1976 Andrew (gościnnie)
8.5 1975 Tommy (gościnnie)
10.0 1974 Glendon Farrell (1974-1975)
0.0 1972 Theodore Turner (gościnnie)
10.0 1972 Calvin Brundage / Iggie
6.3 1970 David Baxter (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Robbie Rist filmy Robbie Rist najlepsze filmy Robbie Rist zdjęcia Robbie Rist galeria Robbie Rist biografia Robbie Rist nominacje Robbie Rist nagrody i wyróżnienia Robbie Rist filmografia Robbie Rist aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.