Rob Yang
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2013 Manager hotelu (gościnnie)
6.5
Dziedzictwo Bourne'a
Bourne Legacy, The
2012 C-Team
0.0 2011 Manager hotelu (gościnnie)
8.4 2011 Manager hotelu (gościnnie)
8.3 2011 Technik (gościnnie)
0.0 2009 Manager hotelu (gościnnie)
5.4
Słyszeliście o Morganach?
Did You Hear About the Morgans?
2009 Manager hotelu (gościnnie)
10.0
2B
2009 Manager hotelu (gościnnie)
0.0 2009 Manager hotelu (gościnnie)
7.3
Znudzony na śmierć
Bored to Death
2009 Manager hotelu (gościnnie)
6.5 2009 Manager hotelu (gościnnie)
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Bao Shuwei (gościnnie)
7.7
Plotkara
Gossip Girl
2007 Manager hotelu (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Rob Yang filmy Rob Yang najlepsze filmy Rob Yang zdjęcia Rob Yang galeria Rob Yang biografia Rob Yang nominacje Rob Yang nagrody i wyróżnienia Rob Yang filmografia Rob Yang aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.