Rob Stefaniuk
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.0 2009 John Gitomer (gościnnie)
7.7 2003 John Gitomer (gościnnie)
7.5 2002 John Gitomer (gościnnie)
7.5 2001 John Gitomer (gościnnie)
5.7
Wybawca
Spreading Ground, The
2000 John Gitomer (gościnnie)
0.0 2000 John Gitomer (gościnnie)
0.0 1995 John Gitomer (gościnnie)
7.5 1992 John Gitomer (gościnnie)
7.1
Nocny łowca
Forever Knight
1989 John Gitomer (gościnnie)
8.0 1988 John Gitomer (gościnnie)
7.0 1987 John Gitomer (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Rob Stefaniuk filmy Rob Stefaniuk najlepsze filmy Rob Stefaniuk zdjęcia Rob Stefaniuk galeria Rob Stefaniuk biografia Rob Stefaniuk nominacje Rob Stefaniuk nagrody i wyróżnienia Rob Stefaniuk filmografia Rob Stefaniuk aktor Rob Stefaniuk reżyser Rob Stefaniuk scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.