Rob Carlton
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Kerry Packer
0.0 2008 Kenny Pratt
8.1
Porachunki
Underbelly
2008 Neville "Scully" Scullion
7.7
Cena życia
All Saints
1998 Ray Price / Hodgie (gościnnie)
6.6
Szczury wodne
Water Rats
1996 Barry Elliot / David "Kiwi Dave" Crow (gościnnie)
5.5 1991 Młody więzień (gościnnie)
8.0 1981 Grant Frazer / Budgie Markham (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Rob Carlton filmy Rob Carlton najlepsze filmy Rob Carlton zdjęcia Rob Carlton galeria Rob Carlton biografia Rob Carlton nominacje Rob Carlton nagrody i wyróżnienia Rob Carlton filmografia Rob Carlton aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.