Rob Brownstein
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.3 2012 Franklin Lipa (gościnnie)
7.3 2012 Franklin Lipa (gościnnie)
7.4 2012 Landon Butler
7.0 2011 Franklin Lipa (gościnnie)
8.0 2009 Franklin Lipa (gościnnie)
7.8
Magia kłamstwa
Lie to Me
2009 Sekretarz Adam Miller (gościnnie)
8.8 2008 Agent specjalny CID (gościnnie)
8.1 2007 Franklin Lipa (gościnnie)
8.3 2006 Franklin Lipa (gościnnie)
7.3
Brzydula Betty
Ugly Betty
2006 Franklin Lipa (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Dr Henry Pascal (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Franklin Lipa (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Prawnik Rexa (gościnnie)
7.8
Joan z Arkadii
Joan of Arcadia
2003 Franklin Lipa (gościnnie)
7.9
Życie na fali
O.C., The
2003 Franklin Lipa (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Franklin Lipa (gościnnie)
7.5 2002 Cory (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Franklin Lipa (gościnnie)
7.8
Obrońca
Guardian, The
2001 Franklin Lipa (gościnnie)
7.0
Gorzej być nie może
Very Bad Things
1998 Franklin Lipa (gościnnie)
7.3 1997 Franklin Lipa (gościnnie)
7.0 1995 Franklin Lipa (gościnnie)
7.2 1992 Franklin Lipa (gościnnie)
5.7 1986 Franklin Lipa (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Rob Brownstein filmy Rob Brownstein najlepsze filmy Rob Brownstein zdjęcia Rob Brownstein galeria Rob Brownstein biografia Rob Brownstein nominacje Rob Brownstein nagrody i wyróżnienia Rob Brownstein filmografia Rob Brownstein aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.