Rob Benedict
Data urodzenia: 1970-09-21
Miejsce urodzenia: Columbia, Missouri, USA
Stan cywilny: żona Mollie, 2 dzieci: syn Calvin, córka Audrey

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.8
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.2 2011 Doktor Noah Pitts (gościnnie)
8.3 2011 Doktor Noah Pitts (gościnnie)
8.1
Kobiecy Klub Zbrodni
Women's Murder Club
2007 Dr Jaime Conway (gościnnie)
6.3 2007 Dr Jaime Conway (gościnnie)
7.9
Tożsamość szpiega
Burn Notice
2007 Dr Jaime Conway (gościnnie)
7.1 2005 Dr Jaime Conway (gościnnie)
8.2
Nie z tego świata
Supernatural
2005 Chuck Shurley / Carver Edlund (gościnnie)
7.5 2005 Dr Jaime Conway (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Dr Jaime Conway (gościnnie)
10.0 2004 Dr Jaime Conway (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Dr Jaime Conway (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Dr Jaime Conway (gościnnie)
7.5 2002 Jonathan Davenport (gościnnie)
7.6 2001 Dr Jaime Conway (gościnnie)
7.6 2000 Dr Jaime Conway (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Brian Morley (gościnnie)
8.4 1999 Dr Jaime Conway (gościnnie)
7.7 1998 Dr Jaime Conway (gościnnie)
7.2
Buffy: Postrach wampirów
Buffy the Vampire Slayer
1997 Dr Jaime Conway (gościnnie)
7.6
Niebieski Pacyfik
Pacific Blue
1996 Dr Jaime Conway (gościnnie)
7.6 1993 Dr Jaime Conway (gościnnie)
7.3 1990 Dr Jaime Conway (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Rob Benedict filmy Rob Benedict najlepsze filmy Rob Benedict zdjęcia Rob Benedict galeria Rob Benedict biografia Rob Benedict nominacje Rob Benedict nagrody i wyróżnienia Rob Benedict filmografia Rob Benedict aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.