R.J. Williams
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 2000
7.8 1993 Eric (gościnnie)
0.0 1990 Sam Baxter
7.6
Super Baloo
TaleSpin
1990 Kit Chmurołap (głos)
6.8
Kapitan Planeta
Captain Planet and the Planeteers
1990 (różne głosy)
5.7 1989 Jeremy (gościnnie)
6.8 1988 Timmy (gościnnie)
8.0 1987 (1989) (gościnnie)
7.9
Star Trek: Następne pokolenie
Star Trek: The Next Generation
1987 Ian Andrew Troi (gościnnie)
7.6
Pełna chata
Full House
1987 Ricky (gościnnie)
7.8
Gumisie
Gummi Bears, The
1985 Kevin (1990-1991) (głos)
7.5 1984 Scotty Lotabucci (gościnnie)
7.2
Autostrada do nieba
Highway to Heaven
1984 Joey (gościnnie)
7.0 1982 Joey (1983) / Tony (1983, 1984) (gościnnie)
7.1 1982 Tim Perry (gościnnie)
6.2 1982 Larry Randall (1983) (gościnnie)
7.3
Magnum
Magnum, P.I.
1980 Młody Thomas Magnum (gościnnie) (nie
4.6
Żar młodości
Young and the Restless, The
1973 Brooks Prentiss

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

R.J. Williams filmy R.J. Williams najlepsze filmy R.J. Williams zdjęcia R.J. Williams galeria R.J. Williams biografia R.J. Williams nominacje R.J. Williams nagrody i wyróżnienia R.J. Williams filmografia R.J. Williams aktor R.J. Williams reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.