Ritchie Montgomery
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2013 Emcee (gościnnie)
4.8
Piła mechaniczna 3D
Texas Chainsaw 3D
2013 Ollie
7.1
Szczęściarz
The Lucky One
2012 Emcee (gościnnie)
5.8
Abraham Lincoln: Łowca wampirów 3D
Abraham Lincoln: Vampire Hunter
2012 Gość
6.6 2012 Właściciel Bodega
8.4
Django
Django Unchained
2012 Nadzorca Johnny Jerome
6.6 2012 Właściciel Bodega
5.9
Trener bardzo osobisty
Playing For Keeps
2012
4.5
Żądze i pieniądze
Lay the Favorite
2012
6.0 2011 Emcee (gościnnie)
0.0 2011 Emcee (gościnnie)
0.0 2011 Emcee (gościnnie)
0.0 2011 Emcee (gościnnie)
8.3
Służące
Help, The
2011 Emcee (gościnnie)
4.4 2011 Emcee (gościnnie)
5.5 2010 Emcee (gościnnie)
7.1
Red
2010 Emcee (gościnnie)
6.2
Dwie bramy snu
Two Gates of Sleep
2010 Emcee (gościnnie)
0.0 2010 Emcee (gościnnie)
0.0 2010 Emcee (gościnnie)
7.2
Gliniarz z Memphis
Memphis Beat
2010 Emcee (gościnnie)
5.8
Mgła
Mist, The
2007 Emcee (gościnnie)
8.1 2003 Policjant z drogówki (gościnnie)
4.7
Na południe od nieba, na zachód od piekła
South of Heaven, West of Hell
2000 Emcee (gościnnie)
6.0
Pan Złota Rączka
Home Improvement
1991 Emcee (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Emcee (gościnnie)
5.5 1986 Emcee (gościnnie)
6.4
Projektantki
Designing Women
1986 Emcee (gościnnie)
6.2 1982 Emcee (gościnnie)
7.1
Posterunek przy Hill Street
Hill Street Blues
1981 Emcee (gościnnie)
8.5 1979 Emcee (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ritchie Montgomery filmy Ritchie Montgomery najlepsze filmy Ritchie Montgomery zdjęcia Ritchie Montgomery galeria Ritchie Montgomery biografia Ritchie Montgomery nominacje Ritchie Montgomery nagrody i wyróżnienia Ritchie Montgomery filmografia Ritchie Montgomery aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.