Ringo Starr
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.1 2005 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.3
Chojrak - tchórzliwy pies
Courage, the Cowardly Dog
1999 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.0
Simpsonowie
The Simpsons
1989 (głos) (on sam) (gościnnie)
0.0 1989 (głos) (on sam) (gościnnie)
5.7
Tomek i przyjaciele
Thomas the Tank Engine & Friends
1984 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.5
Jaskiniowiec
Caveman
1981 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.5
Latający Cyrk Monty Pythona
Monty Python's Flying Circus
1969 on sam (1972) (gościnnie) (niewymieniony w czołówce) (on sam)
7.6
Doktor Who
Doctor Who
1963 (głos) (on sam) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ringo Starr filmy Ringo Starr najlepsze filmy Ringo Starr zdjęcia Ringo Starr galeria Ringo Starr biografia Ringo Starr nominacje Ringo Starr nagrody i wyróżnienia Ringo Starr filmografia Ringo Starr aktor Ringo Starr scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.