Rik Mayall
Data urodzenia: 1958-03-07
Miejsce urodzenia: Harlow, Anglia, Wielka Brytania
Stan cywilny: żona Barbara Robbin (od 1985), 3 dzieci: Rosie (ur. 1986), Sydney (ur. 1988) i Bonnie (ur. 18.09.1995)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
3.4 2010 Andy Wiseman
0.0 2009 Maurice Robinson
0.0 2005 George Kinsey
7.9
Porażki Króla Artura
King Arthur's Disasters
2005 Król Artur (głos)
7.0 2004 Orzeł Edwin (głos)
7.0 2002 Profesor Adonis Cnut
0.0 2001 Pani Ffine Carmody
4.7
Powrót Merlina
Merlin: The Return
2000 Merlin
7.8
Czarna Żmija: Tam i z powrotem
Blackadder Back and Forth
1999 Robin Hood
8.5
Wodnikowe wzgórze
Watership Down
1999 Kehaar (głos)
0.0 1999 on sam / Lord Łonogrzmot
6.8
Daj mi głowę Mavis Davis
Bring Me the Head of Mavis Davis
1997 Marty Starr
5.0
Pamiętasz mnie?
Remember Me?
1997 Ian
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 David Roper (gościnnie)
0.0 1995 Mały Sod
7.7
Zakazane instrumenty
Oscar's Orchestra
1994 Młody William Tell (głos)
7.0 1994 Reid (2000)
8.8
Świat królika Piotrusia i jego przyjaciół
World of Peter Rabbit and Friends, The
1992 Tom Thumb (głos) (gościnnie)
0.0 1992 (gościnnie) (on sam)
9.2
Dno
Bottom
1991
5.4 1991 (gościnnie) (on sam)
8.1
Czarna Żmija 4
Blackadder Goes Forth
1989 Dowódca Lord Flasheart
8.1
Czarna Żmija 3
Blackadder the Third
1987 Kapitan statku
7.3
Nasz człowiek w parlamencie
New Statesman, The
1987 Alan B'Stard
7.9 1987 (gościnnie)
8.0 1987 Richard Rich
8.0
Czarna Żmija 2
Blackadder II
1986 Lord Łonogrzmot (gościnnie)
7.6 1984 Patrick Massie (gościnnie)
9.1
Wiecznie młodzi
Young Ones, The
1982
8.4 1982 Biff (gościnnie)
6.8
Amerykański wilkołak w Londynie
American Werewolf in London, An
1981 Drugi gracz w szachy
7.6
Igła
Eye of the Needle
1981 Trzej marynarze
8.4 1965 Czytelnik (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Rik Mayall filmy Rik Mayall najlepsze filmy Rik Mayall zdjęcia Rik Mayall galeria Rik Mayall biografia Rik Mayall nominacje Rik Mayall nagrody i wyróżnienia Rik Mayall filmografia Rik Mayall aktor Rik Mayall scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.