Rihoko Yoshida
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 1996 Josephine (głos)
3.0 1991 Toba Saeko (głos)
8.0 1986 Della (głos)
8.1
Nausicaä z Doliny Wiatru
Kaze no tani no Naushika
1984 Teto / Dziewczynka (głos)
8.5
Anette
Alps Monogatari Watashi no Annette
1983 Marie (głos)
8.5
Lucy May
Minami no niji no ruushii
1982 Kate (głos)
7.0 1982 Kapłanka Sophia (głos)
10.0 1981 (głos)
8.9
Lady Oscar
Berusaiyu no bara
1979 Rosalie (głos)
7.9
Magiczne igraszki
Majokko tikkeru
1978 Tickle (głos)
7.8 1978 Monsley (głos)
8.0
Grand Prix
Arrow Emblem: Grand Prix-No Taka
1977 Katori Rie (głos)
5.5 1975 (głos)
6.6
Heidi
Arupusu no shôjo Haiji
1974 Klara (głos)
1.0 1973 Jamako (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Rihoko Yoshida filmy Rihoko Yoshida najlepsze filmy Rihoko Yoshida zdjęcia Rihoko Yoshida galeria Rihoko Yoshida biografia Rihoko Yoshida nominacje Rihoko Yoshida nagrody i wyróżnienia Rihoko Yoshida filmografia Rihoko Yoshida aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.