Rif Hutton
Data urodzenia: 1962-11-28
Miejsce urodzenia: San Antonio, Teksas, USA
Stan cywilny: dwukrotnie żonaty: 1. Pat (rozwód), 2. Bridget Hoffman (od 08.06.2001)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.4
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.5 2012 Mieszkaniec Blithe Hollow (głos)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Doktor (gościnnie)
7.5
Zaklinacz dusz
Ghost Whisperer
2005 Bill Eritt (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Morris (gościnnie)
7.3 2003 Morris (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Morris (gościnnie)
7.2
Świat Raven
That's So Raven
2003 Morris (gościnnie)
7.5 2002 Dr Maulding (gościnnie)
7.3 2002 Szeryf Ardine (gościnnie)
8.2
Świat gliniarzy
Shield, The
2002 Morris (gościnnie)
7.7
Tajne akcje CIA
Agency, The
2001 Morris (gościnnie)
8.0 2001 Morris (gościnnie)
8.5 2001 Morris (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Vernon Porter (2007) (gościnnie)
7.4
Trzynaste piętro
Thirteenth Floor, The
1999 Morris (gościnnie)
7.2
Luzik Guzik
Get Real
1999 Morris (gościnnie)
5.0 1999 Morris (gościnnie)
7.8
Dzień jak dzień
Any Day Now
1998 Morris (gościnnie)
0.0 1997 Morris (gościnnie)
7.2
Buffy: Postrach wampirów
Buffy the Vampire Slayer
1997 Morris (gościnnie)
5.3 1996 Morris (gościnnie)
7.0 1996 Morris (gościnnie)
7.6
Trzecia planeta od słońca
3rd Rock from the Sun
1996 Morris (gościnnie)
0.0 1995 Morris (gościnnie)
8.0 1995 Morris (gościnnie)
7.0 1995 Morris (gościnnie)
7.5
Tajny świat Alex Mack
Secret World of Alex Mack, The
1994 Morris (gościnnie)
7.2 1994 Morris (gościnnie)
7.9
Babilon 5
Babylon 5
1994 Morris (gościnnie)
7.0 1993 Morris (gościnnie)
0.0 1993 Morris (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Morris (gościnnie)
6.9
Nowe przygody Supermana
Lois & Clark: The New Adventures of Superman
1993 Morris (gościnnie)
6.1 1992 Morris (gościnnie)
7.5 1992 Morris (gościnnie)
8.3 1991 Morris (gościnnie)
7.3
Krok za krokiem
Step by Step
1991 Morris (gościnnie)
6.0
Pan Złota Rączka
Home Improvement
1991 Morris (gościnnie)
7.4 1990 Morris (gościnnie)
7.3
Skrzydła
Wings
1990 Morris (gościnnie)
7.6 1989 Morris (gościnnie)
8.2 1989 Morris (gościnnie)
7.2
Doogie Howser, lekarz medycyny
Doogie Howser, M.D
1989 Morris (gościnnie)
7.5
Wszystko albo nic
Stand and Deliver
1988 Morris (gościnnie)
6.8 1988 Morris (gościnnie)
7.2 1988 Morris (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Komornik (gościnnie)
0.0 1987 Morris (gościnnie)
5.6
Inny świat
Different World, A
1987 Morris (gościnnie)
7.6
Pełna chata
Full House
1987 Morris (gościnnie)
7.0 1986 Morris (gościnnie)
5.7 1986 Morris (gościnnie)
9.0 1984 Morris (gościnnie)
7.6 1984 Morris (gościnnie)
8.1
Nausicaä z Doliny Wiatru
Kaze no tani no Naushika
1984 Morris (gościnnie)
8.3 1983 Morris (gościnnie)
7.3
Detektyw Remington Steele
Remington Steele
1982 Morris (gościnnie)
7.4 1975 Morris (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Rif Hutton filmy Rif Hutton najlepsze filmy Rif Hutton zdjęcia Rif Hutton galeria Rif Hutton biografia Rif Hutton nominacje Rif Hutton nagrody i wyróżnienia Rif Hutton filmografia Rif Hutton aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.