Ricki Noel Lander
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.8 2013 Ibabe / Pielęgniarka
0.0 2012 Wróżka - służąca (gościnnie)
7.0 2011 Wróżka - służąca (gościnnie)
7.4
Czysta krew
True Blood
2008 Wróżka - służąca (gościnnie)
7.5
Skazany na śmierć
Prison Break
2005 Kelnerka (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ricki Noel Lander filmy Ricki Noel Lander najlepsze filmy Ricki Noel Lander zdjęcia Ricki Noel Lander galeria Ricki Noel Lander biografia Ricki Noel Lander nominacje Ricki Noel Lander nagrody i wyróżnienia Ricki Noel Lander filmografia Ricki Noel Lander aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.