Rick Rossovich
Data urodzenia: 1957-08-28
Miejsce urodzenia: Palo Alto, Kalifornia, USA
Stan cywilny: żona Eva Rossovich (od 1985), 2 dzieci: Roy (ur. 1986) i Isabel (ur. 1991)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
9.5 1999 Don Yaeger(2000) (gościnnie)
7.1
Ostatni skok
Truth or Consequences, N.M.
1997 Robert Boylan
7.6
Niebieski Pacyfik
Pacific Blue
1996 Porucznik Anthony Palermo (1996-1998)
7.6 1994 Frat Boy
7.6
Na Południe
Due South
1994 Mark Smithbauer (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Marshall (gościnnie)
0.0
Synowie i córki
Sons and Daughters
1991 Spud Lincoln
6.1
Komando FOKI
Navy Seals
1990 Leary
7.6
Opowieści z krypty
Tales from the Crypt
1989 Młodszy Carlton Webster (gościnnie)
6.2 1987 Chris McConnell
6.1
Nazajutrz
Morning After, The
1986 Detektyw
0.0 1985 Geller
7.4
Terminator
Terminator, The
1984 Matt Buchanan
6.9
Napisała: Morderstwo
Murder, She Wrote
1984 Steve Gantry (gościnnie)
7.4
Bogowie dyscypliny
Lords of Discipline, The
1983 Pig
6.3
Tracąc to
Losin' It
1983 Marynarz
7.2 1978 Ozzie/Boris Smolensk/Abdul(1978-1980) (gościnnie)
7.7 1977 Fred(1981) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Rick Rossovich filmy Rick Rossovich najlepsze filmy Rick Rossovich zdjęcia Rick Rossovich galeria Rick Rossovich biografia Rick Rossovich nominacje Rick Rossovich nagrody i wyróżnienia Rick Rossovich filmografia Rick Rossovich aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.