Rick Ravanello
Data urodzenia: 1967-10-24
Miejsce urodzenia: Cape Breton, Kanada
Stan cywilny: żona Michelle (od 1994)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.6
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Bill Cunningham (gościnnie)
0.0 2011 Bill Cunningham (gościnnie)
0.0 2011 Bill Cunningham (gościnnie)
7.2 2009 Bill Cunningham (gościnnie)
7.7 2009 Steve Adams (gościnnie)
6.2
Wydział Gemini
Gemini Division
2008 Bill Cunningham (gościnnie)
7.6 2005 Bill Cunningham (gościnnie)
7.5
Trawka
Weeds
2005 Lars Guinard (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 John Adamson (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Bill Cunningham (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Bill Cunningham (gościnnie)
7.3 2004 Kongresmen Garth (gościnnie)
7.8 2003 Bill Cunningham (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Bill Cunningham (gościnnie)
7.5 2002 Detektyw (gościnnie)
7.6
Puls miasta
Boomtown
2002 Bill Cunningham (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Bill Cunningham (gościnnie)
7.2 2001 Edward Teague (gościnnie)
7.4 2000 Bill Cunningham (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Stone (2003) (gościnnie)
8.0
To niesamowite
So Weird
1999 Bill Cunningham (gościnnie)
0.0 1998 Bill Cunningham (gościnnie)
6.8
System
Net, The
1998 Bill Cunningham (gościnnie)
7.0 1998 Bill Cunningham (gościnnie)
7.5
Pierwsza fala
First Wave
1998 Bill Cunningham (gościnnie)
7.6
Misja w czasie
Seven Days
1998 Bill Cunningham (gościnnie)
7.5
Szkoła na fali
Breaker High
1997 Bill Cunningham (gościnnie)
7.9
Gwiezdne wrota
Stargate SG-1
1997 Bill Cunningham (gościnnie)
6.3
Kochanie, zmniejszyłem dzieciaki
Honey, I Shrunk the Kids: The TV Show
1997 Bill Cunningham (gościnnie)
6.8 1996 Bill Cunningham (gościnnie)
8.1
Po tamtej stronie
Outer Limits, The
1995 Bill Cunningham (gościnnie)
8.2 1993 Bill Cunningham (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Rick Ravanello filmy Rick Ravanello najlepsze filmy Rick Ravanello zdjęcia Rick Ravanello galeria Rick Ravanello biografia Rick Ravanello nominacje Rick Ravanello nagrody i wyróżnienia Rick Ravanello filmografia Rick Ravanello aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.