Rick Podell
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.3 1986 Glenn Connor/Prawnik (1991, 1992) (gościnnie)
5.7 1986 (gościnnie)
8.2 1982 Jackie Jackerman (gościnnie)
8.3 1982 Trener Jordan (gościnnie)
6.7
Zdrówko
Cheers
1982 Dr Levinson (gościnnie)
7.0 1976 Gino (gościnnie)
7.1 1976 Peter Gordon (gościnnie)
7.4 1975 Theodore (gościnnie)
7.5 1975 Detektyw Pitts (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Rick Podell filmy Rick Podell najlepsze filmy Rick Podell zdjęcia Rick Podell galeria Rick Podell biografia Rick Podell nominacje Rick Podell nagrody i wyróżnienia Rick Podell filmografia Rick Podell aktor Rick Podell scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.