Rick Otto
Data urodzenia: 1973-08-10
Miejsce urodzenia: Baltimore, Maryland, USA
Stan cywilny: żona Vanessa Angel (od 1996), córka

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.8 2009 Detektyw Paul Bullock (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Detektyw Paul Bullock (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Detektyw Paul Bullock (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Detektyw Paul Bullock (gościnnie)
8.5
Prawo ulicy
The Wire
2002 Kenneth Dozerman / Oficer Kenneth Dozerman (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Detektyw Paul Bullock (gościnnie)
5.6
Odwieczny wróg
Phantoms
1998 Detektyw Paul Bullock (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Rick Otto filmy Rick Otto najlepsze filmy Rick Otto zdjęcia Rick Otto galeria Rick Otto biografia Rick Otto nominacje Rick Otto nagrody i wyróżnienia Rick Otto filmografia Rick Otto aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.